Qui és HiBELbcn?

Eli López 

35 anys, casada i mare de dues nenes. Última formació acabada: Postgrau en Perit d'Assegurances de Vehicles Automòvils a Inese (Barcelona).

La meva experiència professional és de més de quinze anys. Durant més de deu anys, vaig créixer professionalment i personalment en l'empresa Gabinete Pericial DEA, S.L. (com a sòcia els últims quatre anys), portant un equip de treball de més de 25 perits fora del despatx i fins a dues persones al despatx d'administració. En aquesta feina he fet des de secretària i assistent personal del gerent, fins a directora de l'equip de perits. També continua l'experiència professional durant més de tres anys, com a assistent de la interiorista d'Infinity Luxury Design, realitzant gestions administratives diverses, fent de community manager i de comercial. En aquestes dues experiències professionals m'he sentit mànager i aconseguidora. He tingut dues feines més, com a administrativa i com a responsable pericial en una multinacional de l'assegurança, però m'he sentit més "peó treballador", i he après que he de continuar sent professionalment mànager i aconseguidora.

Procedeixo d'una família emprenedora: avis emprenedors i empresaris agricultors, ramaders, carnissers i inversors immobiliaris a Mataró (Barcelona) i Calatayud (Saragossa). Els pares emprenedors i empresaris carnissers i transportistes a Mataró (Barcelona).

Els meus punts forts són que sóc honesta, honrada, comunicadora, entusiasta, dinàmica, autònoma, líder d'equips, relacions públiques, i que tinc molta capacitat de decisió i iniciativa.

https://es.linkedin.com/in/elisabet-lopez-mi%C3%B1ana-02602256


Motivació

La principal motivació que ha donat origen al projecte empresarial HIBELBCN és poder treballar en la meva empresa, portant a terme una idea pròpia i diferent, ajudant els altres tot posant a la seva disposició la meva llarga i diversa experiència professional. Alhora, vull ser la meva pròpia cap i disposar d'horaris flexibles que em permetin conciliar la meva vida professional amb la personal, com a mare emprenedora que sóc. 

A més, m'agrada ajudar les empreses o els empresaris a créixer i ara és el moment d'iniciar el projecte i fer-lo sòlid.

Aquesta idea va sorgir el 2015, però em van sortir oportunitats professionals que valia la pena provar, i fins al 2017, moment clau per compatibilitzar la meva vida professional i personal, no serà possible tal com està definida l'empresa.